Beoordelingen van De Pyramiden Hengelo

Recente recensies van De Pyramiden Hengelo

5 sterren na 22 reviews

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 saus besteld, 2 gekregen. Aardappelschijfjes niet gaar gebakken, plakten aan elkaar; misschien Hemelvaartdrukte, kan gebeuren. Vlees en rauwkost super goed zoals ik gewend ben. Blijf ook gewoon klant hoor. Bernard.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, as always

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd GOED ETEN hier. Niet voor niets heeft dit bedrijf, onder dezelfde eigenaar, een zeer jarenlange goede reputatie opgebouwd!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb eten laten bezorgen. De kwaliteit en de service was zoals ik altijd gewend was als ik kwam afhalen of er ging eten: "lekker warm mals vlees, warme krokante gekruide aardappelschijfjes, zéér frisse rauwkost en de vriendelijke bezorging". TOP!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heel lekker

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf is altijd erg goed zeker als we daar eten worden we altijd netjes geholpen. Helaas was het eten dat we vanavond besteld hadden erg laat geleverd en waren de aardappelen zo nat als maar kon en de pita broodjes helemaal uitgedroogd. De volgende keer laten wij het niet meer bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer..maar goed daarin tegen was het heerlijk zoals gewoonlijk. En het eten was nog super warm helemaal top!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitmuntend, kan het iedereen aanraden!!!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer wat besteld, netjes binnen de tijd bezorgd. Eten was nog lekker warm en het smaakte allemaal erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker en het was snel klaar

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Heerlijke shoarma-schotels besteld. Snelle bezorging (zaterdagavond rond 22.30u). Kwaliteit en smaak was top!!!! Ga hier zeker vaker wat bestellen.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, ruime porties, goed warm en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 broodjes shoarma besteld met knoflooksaus. 2 bakjes extra knoflooksaus en 1 extra broodje... Helaas zat er bij mijn bestelling 1 broodje en 1 bakje knoflooksaus te weinig.... jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!!!!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima en het eten was klaar op de afgesproken tijd

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker gegeten, maar de bestelde knoflooksaus zat er niet bij....

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er supersnel en het was superlekker.

Reactie van De Pyramiden:Dank u wel.